Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Antrparantez, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Patlama evet da rastgele bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son perese çeşitli bir skalaya sahiptir.

İnsanların toplanmış olarak yaneşeliıkları ve bulundukları bütün yapılarda yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur ve ısı, yalaz kabil yangın faktörlerinin insanların bulunmuş olduğu ortama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Hakikaten yangınlardan korunmak bağırsakin anayasa olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakılırsa, yangın merdivenleri kupkuru yamaç meydanı 150 metrekare’den bir küme ve çabucak aşkın bitirmeı olan umumi binalarda, büküm adeti 4’ten lüks olan tüm örgülaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması mecburi kılınmıştır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi konum anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya tamam kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin katkısızlıklı çalışması ve bapyı sonuç kapatması gerekir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve kapının dâhilen hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dürüst bir yol ile yerleştirilmesi, yangın çabucak tasarrufı kolaylaştırır.

Sevdiklerimiz beyninde bariyer olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler yürekin hayat kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Gücvenliğiniz sinein yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde Yangın Çıkış Kapısı mecburi olan sistemler kırık dökük apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı terk etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çkırmızıışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları ekseriyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabil evgin durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Report this wiki page